Prava hrana

NOVA SPLETNA TRGOVINA

pravahrana.si

Za vas, ki zase iščete le najboljše!

Z velikim veseljem in ponosom vam predstavljam novo spletno trgovino s pravo hrano in prehranskimi dodatki na rastlinski osnovi, brez sintetike in glutena.

Kako je nastala ideja o Pravi hrani

Prava hrana
Prava hrana
Prava hrana

Vse skupaj se je pravzaprav začelo iz lastne potrebe, saj sem kot večna raziskovalka zdravega prehranjevanja in načina življenja, želela zase najti ekološka in naravna prehranska dopolnila. Danes je samo s prehrano težko zaužiti vse vitamine in minerale, ki jih potrebujemo in pogosto niti ne vemo, da nam nekaj manjka. Utrujenost in splošno slabo počutje jemljemo kot nekaj normalnega in samoumevnega. Vendar nam telo s tem sporoča, da mu nekaj manjka. 

Ker so moje delavnice namenjene predvsem preventivi in doseganju optimalnega zdravja takrat, ko ga še imamo in si še lahko sami pomagamo brez zdravnikov in zdravil, se je v meni počasi začela razvijati ideja o spletni trgovini, kjer bi bile na voljo izključno sestavine, ki podpirajo naše zdravje.

In tako je nastala Prava hrana.

Moja vizija, in vizija blagovne znamke Prava hrana, je, da Slovenijo podprem z naravnimi dopolnili, ki jih lahko jemljemo brez slabe vesti ter s tem vplivam tako na zdravje ljudi kot tudi na naravno zdravljenje. 

Prav tako bom nadaljevala z izobraževanji, da povečam ozaveščenost, kaj vse uživamo. Zato se naročite na moj Youtube kanal Prava hrana in YouTube kanal Nina Dušić Hren ali pa me spremljajte prek Instagrama, kjer boste našli veliko uporabnih vsebin na temo zdravja in zdrave prehrane.

Pridružite se nam na Instagramu

Kaj pravijo naši kupci

Nikoli nisem bila pristaš prehranskih dopolnil, saj večina vsebuje sestavine, za katere sploh ne vem, kaj pomenijo in to mi je bilo vedno sumljivo. Ko sem prišla v stik z dopolnili Prava hrana, sem bila navdušena, saj sem videla, da vsebujejo le organske sestavine narave, sadje, zelenjavo in začimbe. Učinke jemanja sem opazila že po treh dneh. Poleg tega so vse sestavine veganske, biološko in organsko pridelane. Pravo hrano sem izbrala, ker si za svoje telo želim le najboljše
Annamaria Prezelj
Annamaria Prezelj
himalaya-rebirth.com
Ko sem začel jemati multivitamine s spletne trgovine "Prava hrana", se mi je v enem tednu spremenilo počutje, imel sem veliko več energije, naenkrat sem bil brez glavobolov. Seveda sem se za dodatke odločil, ker so naravni. Opazil sem tudi, da nimam težav pri njihovi prebavi, kot se mi je to dogajalo pri dodatkih, ki sem jih jemal v preteklosti."
Žiga Zaplotnik
Žiga Zaplotnik
Od nekdaj sem imela mehke nohte in tanjše lase. Sem že malce dvomila, da ga ni izdelka, ki bi vsaj malce pomagal. No, in sem ga našla! Zdaj nimam več problemov s cepljenjem nohtov, pa tudi bolj trši so. Tudi pri laseh se opazi. Vesela ☺
Jerneja Agić
Jerneja Agić
obleci.se

Poznate svoje dobre in slabe navade?

Prenesite si BREZPLAČEN vprašalnik in ugotovite, kaj v svojem vsakodnevnem življenju delate dobro in kaj lahko izboljšate.

Vprašalnik o dobrih in slabih navadah