Coaching z Nino Dušić Hren

COACHING Z NINO DUŠIĆ HREN

Coaching

Se vam zdi, da v svojem poslovnem ali zasebnem življenju niste tam, kjer bi si želeli in ste prepričani, da bi lahko dosegli več?

Veste, da imate potencial, a ne veste, kje začeti?

Imate polno glavo ciljev, sanj in želja, a ne najdete prave motivacije in energije, da bi začeli aktivno delati na tem, da to tudi dosežete?

Se težko osredotočite na pomembne naloge in vse prevečkrat zapravljate čas za nepomembne zadeve, ki na koncu nič ne spremenijo? Čas mineva, vi ste pa še vedno samo pri razmišljanju in planiranju?

S pomočjo coachinga lahko svoje cilje dosežete lažje in predvsem hitreje.

Odkrijte svoje močne točke in skrite potenciale, povečajte fokus, produktivnost in začnite s polno hitrostjo dosegati cilje, ki ste si jih zadali (poslovne ali zasebne)

Za aktivne, pozitivne posameznike, ki želite delati na sebi, rasti in s polno paro dosegati svoje cilje.

Za vse, ki si želite aktivno delati na svojih izzivih, pa ne veste kje in kako začeti.

Za vse, ki pogrešate kvaliteten pogovor o pomembnih življenjskih in poslovnih vprašanjih.

Metina izkušnja s coachingom

5/5
"Vsi coachingi z Nino so bili pristni in iskreni. Ustvarila je prostor, kjer sem se lahko iskreno izrazila in bila ranljiva. Ko nisem vedela, kaj je tisto, kar me res žuli, me je s pravimi vprašanji vedno pospremila do lastne ugotovitve. V trenutkih (težjih) spoznanj mi je nudila varno okolje in možnost, da to novo spoznanje tudi ponotranjim. Zelo sem hvaležna, da me je v marsikaterih momentih s svojo tišino narahlo potisnila v nadaljnje razvijanje misli, ki so pripeljale do ključnih ugotovitev in/ali rešitev. V času desetih coachingov se je moje življenje korenito spremenilo, saj sem z Ninino pomočjo ta spoznanja tudi implementirala v svoj vsakdan. Zdi se mi pomembno, da si teh sprememb želimo sami in smo se zato tudi pripravljeni soočiti s kakšnimi (skritimi) strahovi. Mislim pa, da je ob tem bistvenega pomena sočutno vodstvo in občutek stabilnosti, ki ju Nina na coachingih vsekakor ponuja."
Meta Kolenc_Coaching
Meta Kolenc

Glavne prednosti coachinga

Večja jasnost glede zastavljenih ciljev

Povečan fokus, produktivnost in motivacija​

Lažje soočanje z izzivi in iskanje rešitev​

Nadzor nad svojimi odzivi in čustvi​

Današnji tempo življenja je tako hiter, da nimamo časa zadihat, se ustavit in premislit – ali vse kar delam sploh ima smisel, bi lahko kaj prilagodil, da bi mi bilo lažje?

Obkroženi smo z ljudmi, a težko najdemo pravega sogovornika, ki bi nas znal zares aktivno poslušati, nas razumel, podpiral in nam pomagal priti do pravih rešitev.

Zato je tukaj vaš coach. Da vas posluša, vam nudi podporo, ustvari pozitivno “can do” okolje, skupaj z vami brainstorma izzive ter sestavlja vaš akcijski plan. Skozi voden pogovor vam pomaga priti do odgovorov, ki jih potrebujete, da se lahko hitreje premikate proti svojemu cilju.

Anjina izkušnja s coachingom

5/5
Današnji tempo življenja je tako hiter, da nimamo časa zadihat, se ustavit in premislit – ali vse kar delam sploh ima smisel, bi lahko kaj prilagodil, da bi mi bilo lažje? Obkroženi smo z ljudmi, a težko najdemo pravega sogovornika, ki bi nas znal zares aktivno poslušati, nas razumel, podpiral in nam pomagal priti do pravih rešitev. Zato je tukaj vaš coach. Da vas posluša, vam nudi podporo, ustvari pozitivno "can do" okolje, skupaj z vami brainstorma izzive ter sestavlja vaš akcijski plan. Skozi voden pogovor vam pomaga priti do odgovorov, ki jih potrebujete, da se lahko hitreje premikate proti svojemu cilju.
Anja Marin_coaching
Anja Marin

Coaching je za vas, če:

  • si želite vzeti čas samo zase, za svoj napredek ter osebno in poslovno rast,
  • želite najti rešitve, ki ustrezajo samo vam in ki bodo izboljšate vaše življenje,
  • se želite počutiti lahkotnejše, ker se boste lahko z nekom iskreno pogovorili o vaših izzivih in pridobili odgovore, ki vam bodo dejansko koristili,
  • želite o sebi izvedeti kaj novega, odkriti svoje močne točke in potenciale ter jih začeti tudi izkoriščati. Brez izgovorov.

Kakšne rezultate lahko pričakujete

Coach je strokovnjak, ki je izurjen zato, da vam pomaga lažje in hitreje priti do odgovorov na najrazličnejša vprašanja. Poslovne ali zasebne narave. 

Po dveh letih intenzivnega treninga sem v zaključni fazi pridobitve ICF mednarodnega certifikata, ki velja za enega najbolj priznanih certifikatov s področja coachinga. Kot psihologinja, trenerka učinkovite komunikacije in mehkih veščin z 10+ leti izkušenj, je bil ta korak zame stopnička višje, s pomočjo katere vam lahko ponudim še več dodane vrednosti pri doseganju vaših ciljev.

Od coachinga lahko pričakujete*:

  • Naučili se boste bolje upravljali s svojim časom in si razporediti delo po prioritetah.
  • Zaradi večjega fokusa boste pri delu lahko bolj učinkoviti in ga opravili hitreje.
  • Naučili se boste bolje izražati svoje želje in posledično zaradi boljše komunikacije izboljšali tudi odnose (v službi in doma).
  • Postali boste boljši vodja in znali motivirati tako sebe kot tudi druge.
  • Pridobili boste dodatno samozavest in si hkrati zmanjšali stres, saj se boste naučili delati skladno s svojimi pričakovanji.
  • Pričakujete pa lahko tudi splošno izboljšanje kakovosti življenja, ki je posledica tega, da ste se odločili delati na sebi in sproti reševati izzive, ki vam pridejo na pot.
*Rezultati se lahko razlikujejo in so odvisni od vsakega posameznika, koliko truda vloži vanje.

Kako poteka coaching

Trajanje:

Vsaka coaching ura traja 60 minut. Običajno je za doseganje vidnih rezultatov potrebnih med 5 in 12 ur. Med enim in drugim terminom je okoli 7-14 dni premora, da lahko v tem času osvojite svoje nove ugotovitve in sproti delate na doseganju cilja.

Termini:

Termini so po sprotnem dogovoru. 

Kako poteka coaching:

Coaching poteka v varnem in zaupnem okolju 1-na-1. Pogovarjava se o vaših izzivih, vaših ciljih in iščeva rešitve, ki so primerne za vas. Skozi voden pogovor vam pomagam priti do odgovorov in rešitev. Pomagam vam najti močno motivacijo in spodbudo, zaradi katere boste tudi po uri resnično delali na tem, da dosežete spremembe. To je čas, ki je 100% namenjen vam in vaši rasti.

Lokacija:

Coaching se lahko izvaja on-line preko programa ZOOM, možna pa je tudi fizična izvedba v Ljubljani (Šiška).

Dodatne informacije:

Za vsa vprašanja me lahko pokličete na telefon 040 216 727 ali mi pišite na nina@doberstik.si.

Kristinina izkušnja s coachingom

5/5
"Z Nino Dušić Hren sva imeli 10 srečanj coachinga in eno uvodno srečanje, kjer sva se takoj totalno zaštekali. Povezala me je z nekaj novimi poslovnimi partnerji in mi postala zgled umirjene in hkrati ambiciozne podjetnice, kakršna želim postati. Po coachingu z Nino imam manj treme pred javnim nastopanjem, zavedam se, da res veliko delam na sebi, in se večkrat opomnim, da mi ni treba biti popolna. Vedno znova mi je znala nastaviti ogledalo, v katerem sem bolj jasno videla svoj pravi odsev. Najverjetneje bova kmalu spet sodelovali."
Kristina Ravnjak_coaching
Kristina Ravnjak

Cenik

Prvo srečanje je BREZPLAČNO in ga izvedemo prek telefona, da preverimo kompatibilnost. Je informativne narave.

Cena ene coaching ure (50 min) znaša 150 € + DDV.

Najmanjši paket je 5 ur, največji 12.

Odločite se brez skrbi in tveganja, da bi bil vaš denar vržen stran. Če bi bili po uri nezadovoljni, vam računa ne izstavim.

Brez vprašanj ali zamere :).

*Potni stroški niso vključeni v ceno.

Zdaj ste na vrsti vi!

S 100% garancijo na zadovoljstvo, ki vam jo nudim, nimate kaj izgubiti. Prepričana sem, da se vam bo vaša investicija povrnila zelo hitro in vam bo znanje, ki ga boste pridobili, koristilo na vseh področjih vašega življenja. 

Pogosta vprašanja

Pogovarjava se o tistem, kar je v tistem trenutku prisotno in živo. Lahko je to stiska zaradi neorganiziranosti časa, drugič odnos z mamo ali novi poslovni izzivi. Ni omejitev glede tematik.

Super je, če pridete spočiti in si za coaching vzamete čas. Priprava za coaching je lahko tudi ugasnjen telefon in mentalna pripravljenost na delo. Ker postavljam vprašanja, delate veliko ravno vi.

Rezultati so od človeka do človeka različni. Nekatere stranke so zaradi ozaveščenih vzorcev po coachingu prekinile s takratno zaposlitvijo, se pomirile glede partnerskih odnosov ali premagale tremo. V kolikor ste pripravljeni vložiti svoj del odgovornosti za napredek in ste aktivni, je napredek neizogiben.

Vsi pogovori ostanejo med nama. O coaching seansah se ne pogovarjam z nikomer, edino kar se lahko zgodi, da poročam mentorju o delu. Mentor se nahaja na Madžarskem, imena pa seveda izpustim iz pogovora.

Ker je coaching zelo osebna zadeva, se najprej slišiva preko telefona, da se spoznava in ugotoviva, ali sem prava oseba za vas in ali vam moj pristop odgovarja. V kolikor po uri vseeno ne bi bili zadovoljni, pa tudi niste nič izgubili, saj računa ne bom izstavila. Le pridobili ste eno novo izkušnjo, preko katere ste se zagotovo naučili vsaj nekaj novega o sebi.

Hvala!

Čudovito!

Hvala, ker ste izpolnili prijavnico in se mi boste pridružili! Na mail vam v kratkem pošljem še račun, saj je s plačilom rezervacija dokončno potrjena. Uživajte dan in smo na vezi.
Nina

Zelo bom vesela, če delite informacijo o teh delavnicah s prijatelji

Poznate svoje dobre in slabe navade?

Prenesite si BREZPLAČEN vprašalnik in ugotovite, kaj v svojem vsakodnevnem življenju delate dobro in kaj lahko izboljšate.

Vprašalnik o dobrih in slabih navadah