Nina Dušić Hren

Predana življenju

Kaj se zgodi, kadar ošibi vaše zdravje?
Si kot jaz želite samo, da bi ozdraveli?

Že nekaj let raziskujem, kako bi zdravje optimalno ohranjala in pridobivam znanja, ki si jih želim deliti z vsemi. Hladni tuši, bosonoga obutev in ajurvedsko prehranjevanje so zagotovo dober začetek. Raziskujte sedaj, ko vam ne teče še voda v grlo in imate čas in energijo.

Na naraven način sem si ozdravila bolezen ščitnice, Hashimoto in ponavljajoča vnetja mehurja.

Play Video about Nina Dušić Hren

Ja, sem Nina iz Dobrega stika. Verjetno ste že poslušali kakšnega govorca, ki sem ga pripravljala na javni nastop na kakšni konferenci ali TEDx. 10 let že učim javno nastopanje, prodajo in vodenje delavnic zato, da bi pomembne ideje (znanje, ki ga imate) res prišlo do poslušalcev.

Čas pa je za nove podvige, v katere me vleče intuitivno. Zato sem se po večletnem izobraževanju o plesni terapiji pod mentorstvom Neve Kralj, NLP praktiku, po dvo letni šoli Ajurvede (na šoli Aditi.si Biljane Dušić), dvoletnem učenju Nenasilne komunikacije, dvoletni šoli coachinga z madžarskim mentorjem (Peter General, Grow Group) in Pranayami (3 letna šola dihanja pri Victor Truvianu) in ostalih krajših izobraževanjih (teden dni čustvene inteligence v Pragi, 4 dnevno izobraževanje o vtelešenju pri Mark Walsch …) odločila, da ponudim posameznikom tisto, kar sem pri delu na podjetjih ugotovila, da posameznikom manjka – pogovorov o zdravju (da se izognejo burn out-u).

Ljudje prihajajo domov utrujeni in se potem nimajo energije ukvarjati s hrano, gibanjem, spanjem. Ravno te tematike pa so gradniki zdravja.

MOJE BLAGOVNE ZNAMKE

Kje se prepletajo moje strasti?

Moja podjetniška pot se je začela pred 10-imi leti, ko sem ustanovila Dober stik. To je danes priznana in priljubljena blagovna znamka, kjer skupaj z ekipo izvajamo izobraževanja na temo komunikacije, javnega nastopnja, prodaje in vodenja delavnic.

Ko sem dobila priložnost za delo s tujino, sem ustanovila še angleško blagovno znamko Brighter Communication. Zakaj pa ne ;).

Ker pa je že od nekdaj moja strast zdravje in zdrav način življenja, sem v zadnjih letih intenzivno raziskovala te tematike in tako sta nastali še dve blagovni znamki – Nina Dušić Hren, kjer izobražujem o glavnih stebrih zdravja in polnega življenja ter spletna trgovina Prava hrana, kjer želim svoji skupnosti ponuditi izključno izdelke, ki podpirajo zdravje in dobro počutje. Tu pa še ni konec. Kmalu bo na voljo tudi aplikacija Samo zame, kjer vam po korakih pomagam, da zaživite svoje (po)polno življenje.

Z veseljem vas vabim, da se pridružite raziskovanju sveta, ki ga soustvarjamo!

Zaupali so mi že

V vseh svojih letih delovanja sem ponosna na sodelovanje s spodnjimi podjetji. Za ta podjetja sem pripravljala delavnice na različne teme (komunikacija, nastopanje ali delavnice na temo zdravja).

Reference
Reference

Nekaj certifikatov

Certifikati Nina Dušić Hren

Moja ekipa

Delavnice po podjetjih izvaja tudi sodelavka Andreja.

Andreja Sirk

Trenerka
041 487 624
andreja@doberstik.si

V medijih

Kje vse je možno zaslediti Nino?

Poznate svoje dobre in slabe navade?

Prenesite si BREZPLAČEN vprašalnik in ugotovite, kaj v svojem vsakodnevnem življenju delate dobro in kaj lahko izboljšate.

Vprašalnik o dobrih in slabih navadah