Nina Dušić Hren

Predana življenju

Kaj se zgodi, kadar ošibi vaše zdravje?
Si kot jaz želite samo, da bi ozdraveli?

Že nekaj let raziskujem, kako bi zdravje optimalno ohranjala in pridobivam znanja, ki si jih želim deliti z vsemi. Hladni tuši, bosonoga obutev in ajurvedsko prehranjevanje so zagotovo dober začetek. Raziskujte sedaj, ko vam ne teče še voda v grlo in imate čas in energijo.

Play Video about Nina Dušić Hren

Ja, sem Nina iz Dobrega stika. Verjetno ste že poslušali kakšnega govorca, ki sem ga pripravljala na javni nastop na kakšni konferenci ali TEDx. 7 let že učim javno nastopanje, prodajo in vodenje delavnic zato, da bi pomembne ideje (znanje, ki ga imate) res prišlo do poslušalcev.

Čas pa je za nove podvige, v katere me vleče intuitivno. Zato sem se po večletnem izobraževanju o plesni terapiji pod mentorstvom Neve Kralj, po dvo letni šoli Ajurvede (na šoli Aditi.si) in Pranayami (3 letna šola dihanja pri Victor Truvianu) in ostalih krajših izobraževanjih odločila, da ponudim posameznikom tisto, kar sem pri delu na podjetjih ugotovila, da posameznikom manjka – pogovorov o zdravju (da se izognejo burn out-u).

Ljudje prihajajo domov utrujeni in se potem nimajo energije ukvarjati s hrano, gibanjem, spanjem. Ravno te tematike pa so gradniki zdravja

Enkrat na mesec po tri ure

Na delavnicah se bomo pogovarjali:

  • o zdravih navadah,
  • škodljivih vplivih iz okolja in rešitvah o katerih se ne govori,
  • o stvareh, ki bi nas morali učiti v šoli, pa nas niso.

Zaupali so mi že

V vseh svojih letih delovanja sem ponosna na sodelovanje s spodnjimi podjetji. Za ta podjetja sem pripravljala delavnice na različne teme (komunikacija, nastopanje, za nekatere pa tudi delavnice na temo zdravja).

Partnerji
Partnerji

Certifikati

Certifikati Nina Dušić Hren

Moja ekipa

Delavnice po podjetjih izvajata tudi sodelavki Annamaria in Andreja.

Annamaria Prezelj

Trenerka
051 203 999
annamaria@doberstik.si

Andreja Sirk

Trenerka
041 487 624
andreja@doberstik.si
Hvala!

Čudovito!

Hvala, ker ste izpolnili prijavnico in se mi boste pridružili! Na mail vam v kratkem pošljem še račun, saj je s plačilom rezervacija dokončno potrjena. Uživajte dan in smo na vezi.
Nina

Zelo bom vesela, če delite informacijo o teh delavnicah s prijatelji

Poznate svoje dobre in slabe navade?

Prenesite si BREZPLAČEN vprašalnik in ugotovite, kaj v svojem vsakodnevnem življenju delate dobro in kaj lahko izboljšate.

Vprašalnik o dobrih in slabih navadah