Delavnice za podjetja

Psihologija na delovnem mestu

Poznavanje osnovnih psiholoških principov ima lahko zelo močan in pozitiven vpliv na naše delo in življenje, zato so te delavnice namenjene temu, da te principe spoznate na zanimiv in enostaven način ter jih brez truda vnesete v svoje delovno okolje.

Raziščite fascinantne teme delavnic in se prijavite!

Delavnice o zdravju za podjetja - Nina Dušić hren

Delavnice za podjetja

Psihologija na delovnem mestu

Delavnice o zdravju za podjetja - Nina Dušić hren

Poznavanje osnovnih psiholoških principov ima lahko zelo močan in pozitiven vpliv na naše delo in življenje, zato so te delavnice namenjene temu, da te principe spoznate na zanimiv in enostaven način ter jih brez truda vnesete v svoje delovno okolje.

Raziščite fascinantne teme delavnic in se prijavite!

Teme delavnic

Če se pomembne stvari lotimo takoj zjutraj, potem imamo dober občutek cel dan. Postanemo naenkrat bolj produktivni in zadovoljni. Zakaj pa je to tako težko? Kakšne motilce poznamo, ki nam onemogočajo dobro organiziranost in učinkovitost, bomo spoznali preko vprašalnika, ki ga bomo na delavnici rešili. Vnašanje zavedanja, ki se zgodi preko skupinske diskusije, boste zagotovo občutili in si pripravili nov urnik. Tak, ki bo imel dovolj prostega časa za vse, kar pride sproti.

Večina zaposlenih verjame, da na njihovo zadovoljstvo na delovnem mestu najbolj vpliva plača, čeprav vse raziskave to tezo ovržejo. Kaj pa potem vpliva? V prvi vrsti odnosi, v drugi vrsti pa tudi naša sposobnost prevzemanja odgovornosti in aktivnosti za naše dobro. Naredili bomo prvi korak in opolnomočili vaše zaposlene, da postanejo bolj zadovoljni.

Kako motivirani ste za svoje delo? Kaj vas motivira? Gre za zunanje ali notranje dejavnike? Če vas motivira fleksibilen urnik, terensko delo in pohvala, so to samo zunanji dejavniki. Za dolgoročno zadovoljstvo pa je potrebno poiskati nekaj, kar tudi radi počnete. Mogoče ste predolgo na delovnem mestu in potrebujete nov izziv? Na delavnici poskrbimo za dvig motivacije!

Pišemo mail ..pa potrka sodelavka in nas zmoti. Ali zazvoni telefon. Včasih je težko sploh kaj postoriti, še posebej, če imamo slab dan. Kaj so triki, ki vam bodo omogočili, da boste opravili vso delo in vam bo ostal še prosti čas? Rezervirajte delavnico za svojo ekipo :).

To niso več časi, ko moški čaka, da ženska vstopi v dvigalo ali hodi pred njim po stopnicah. Novejše usmeritve bontona so namreč usmerjene k funkcionalnosti. Če ste torej bližje vrat, jih odprete. Tudi telefon ne spada na mizo med sestanki. Vas zanima več? Vsaka ekipa bi potrebovala vsaj eno tako delavnico v svoji karieri, še posebej, če imate kakšnega sodelavca ali sodelavko, ki bontona ne pozna, vam pa je težko skomunicirati želje. Pokličite nas in bomo kot zunanji sodelavci veliko lažje postavili nov nivo komunikacije ali oblačenja, prilagodili vsebino in poudarili tisto, kar od bontona najbolj potrebujete.

Najtežje je skomunicirati, ko nekdo ne opravlja svojega dela, ima neprijeten vonj ali še kaj hujšega. Težko je, dokler ne pride nekdo, ki nam pokaže, kaj je pri komuniciranju pomembno. Takrat se odvali kamen od srca, saj vemo, kaj je tehnika in ji lažje sledimo. Spoznajte naš res preprost postopek, ki vam bo pomagal do lahkotnejše komunikacije s sodelavci ali strankami.

Delavnice za podjetja - Nina Dušić Hren
Delavnice za podjetja - Nina Dušić Hren

Kolikokrat ste se udeležili mrežniškega dogodka? Koliko strank ste na tak način pridobili? Če so vaše številke žalostne, vas vabimo, da preden vlagate v zaposlene, ki bodo na terenu delali promocijo, organizirate delavnico, kaj je na mreženju res pomembno. Zaupali vam bomo skrivnosti, ki so nas na dogodkih pripeljale do velike baze novih interesentov in nam pomagale tudi zaključiti prodajo.

Nasmeh. Močen stisk roke. Pogled v oči. Pri dobrem stiku je pomembna še ena komponenta. Koliko se za sogovornika zanimate. Koliko sprašujete? Z osebo se počutimo blizu, ko jo malo spoznamo. In ko se zaupanje vzpostavi tudi prodaja steče. Preko iger vlog se bomo učili vzpostavljanja kontaktov tako, da boste v prakso to enostavno prenesli že isti dan.

Raziskave kažejo, da imamo kar 90 % misli na dan negativnih. To nam je včasih omogočalo preživetje, saj smo zaznali, kaj gre lahko narobe. Sedaj pa vemo, da z osredotočanjem na obilje, pritegnemo še več obilja. Skupaj bomo spoznali kako.

Moj sodelavec preveč govori. Mojo sodelavko pa čisto vse moti in vse komentira. Znano? Kako ohraniti mirno kri in biti v svojem centru, če pa imamo odprt delovni prostor in neprestano sodelujemo? Potreben je lahko samo en dan za delavnico, da bi vam bilo lažje. Spoznali bomo, zakaj prihaja do takih razlik med nami in kako jih sprejeti.

Nihče od nas se v šoli ni učil o čustvih, a vendar imamo vsak dan opravka z njimi. Zakaj rečemo raje: “Joj, kakšen si”, namesto da bi povedali, da nam je težko ob takem vedenju in česar si sploh želimo? Zato, ker nas različne stvari trigirajo (razburjajo) in ker se o tem ne pogovarjamo. Bodite drugačni, vzamite si čas za novo znanje, da bo vaše delo z ekipo veliko bolj prijetno.

Cenik
delavnic

Vsaka delavnica traja 3 ure, prispevek za eno delavnico znaša 750 € + ddv.

Delavnice za podjetja potekajo v skupinah, do 10 oseb. Potekajo lahko na vaši lokaciji ali online. Termini so po dogovoru.

Potni stroški izven Ljubljane niso vključeni v ceno.

Se zanimate za izobraževanje na vašem podjetju?

Pošljite povpraševanje

Poznate svoje dobre in slabe navade?

Prenesite si BREZPLAČEN vprašalnik in ugotovite, kaj v svojem vsakodnevnem življenju delate dobro in kaj lahko izboljšate.

Vprašalnik o dobrih in slabih navadah